Etterisolering av krypkjeller og gulvisolering | Envinsu
Kontakt oss info@envinsu.no

Jeg vil gjerne bli kontaktet

Vil du ha et tilbud om isolasjon?

Etterisolering av krypkjeller og gulvisolering

Fryser du på tærne og vil du gjerne ha et deilig varmt gulv, så dine barn ikke behøver tykke gensere og tøfler når de leker i huset?

En dårlig isolert krypkjeller er ofte årsak til stort varmetap og dårlig inneklima. Men det er heldigvis enkelt at gjøre en etterisolering av krypkjelleren med isoleringsmaterialet Envinsu. Ved isolering av krypkjeller og etterisolering av gulv stopper man effektivt trekk bortover gulvet og unngår at gulvet føles kaldt.

Isolering av krypkjeller

Ved isolering av krypkjeller tilsettes Envinsu et miljøvennlig lim, så den kan hefte direkte på gulvbjelker og andre konstruksjoner. Detetter sprayer vi blandingen opp under gulvet nede fra krypkjelleren. Ved å bruke denne metoden former Envinsu seg rundt f.eks lekter, så man unngår luftlommer som forårsaker trekk.

Hvis det allerede er installert matter under gulvet i krypkjelleren, sørger vi for enten å fjerne mattene eller å feste dem til undergulvet med trelister eller lignende for deretter å spraye Envinsu på, så hullene i den eksisterenne isoleringen fylles.

Isolering av gulv

Hvordan isolerer man når huset ikke har en krypkjeller som kan isoleres,og gulvet stadig føles kaldt? Her kan vi gjøre en gulvisolering hvor vi etterisolerer med Envinsu i hulrommet under gulvet. Ved isolering av gulv innblåses Envinsu i de aller fleste tilfeller gjennom borede hull i gulvet, som repareres i ettertid.

Det er en ytterst effektiv isoleringsmetode som sikrer at Envinsu kommer ut i alle hjørner, så du får et deilig, varmt gulv å gå på.