Hulmursisolering | Envinsu
Kontakt oss info@envinsu.no

Jeg vil gjerne bli kontaktet

Vil du ha et tilbud om isolasjon?

Hulmursisolering

Med hulmursisolering kan du enkelt redusere en høy oppvarmingsregning, eller slippe trekk fra kalde vegger og dermed forbedre inneklimaet.

Eksisterende isolering i en hulmur kan falle sammen over tid. Derfor vil man særlig i eldre hus kunne oppleve kalde områder forskjellige steder på innerveggen hvor isoleringen har fallt sammen. Det er kuldebroer som er årsaken til varmetap og en forhøyet oppvarmingsregning. Det kan enkelt utbedres ved etterisolering av hulmuren på huset ditt.

Se her hvor lett etterisolering av en hulmur foregår:

Ved etterisolering av yttervegger borer vi et hull i fugen mellom to mursten og fyller Envinsu inn i hulrommet mellom ytter- og innervegg. Metoden etterlater færre ”arr” på fasaden enn ved fjerning av hele mursten.

Når isoleringsmaterialet Envinsu blåses inn i en hulmur, vil den gamle isoleringen bli presset opp av bakveggen og hulrommet foran blir fyllt ut med Envinsu. Dermed sikres en effektiv isolering som kommer ut i alle hjørner og krinkelkroker i ytterveggen.

Vi blåser inn fra flere forskjellige steder på fasaden, så vi sikrer at hele hulmuren er fyllt ut med isolering. Hullene lukkes igjen med en matchende fuge.

Vår erfaring viser at temperaturen på husets innervegger kan stige med opp mot 6-7 grader når man benyttter isoleringsmaterialet Envinsu til etterisolering. Det kan for alvor merkes på oppvarmingsregningen.