Referanser | Envinsu
Kontakt oss info@envinsu.no

Jeg vil gjerne bli kontaktet

Vil du ha et tilbud om isolasjon?

Referanser

Heimdal
Heimdal Helseartikler AS er meget fornøyde med nytt tilbygg som ble utført innen avtalte frister

Trondheim
Stadig flere velger Envinsu papirisolasjon og satser på både bedre langsiktig økonomi og sunnere miljø. Vi har gjennomført rehabilitering av fasade, oppført nye altaner og isolert bygget med Envinsu celluloseisolasjon. Utført på Bregneveien 69 i Moholt.

Prosjekt på Heimdal i Sør-Trøndelag
Skikkelig facelift. Total renovasjon av fasader: ny panel inkl maling, innblåsing av Envinsu papirisolasjon i alle vegger (også på loft), bytte av alle vinduer og dører, ny balkong og ny utvendige trapper.

Trøndelag
Her har vi isolert et hus i Trøndelag og kan tydelig se forskjellen mellem blåst isolasjon og tradisjonelle matter.

Vinterbro
Rehabilitering av enebolig på Vinterbro. Taket er tettet og isolert med Envinsu isolasjon. Arbeidet er utført av Drøbak Tømrerservice AS.

Ås, Akerhus
Påbygging og full rehabilitering av enebolig i Ås, Akershus. Kjellerstuen er isolert i tak og vegger med Envinsu isolasjon. Her er det benyttet dampbrems for en diffusjonsåpen konstruksjon. Dette sikrer kunden en pustende bolig som gir et sunt og godt innemiljø. I tillegg bidrar dampbremsen i kombinasjon med Envinsu til at tak og vegger vil holde seg tørre og fine i uendelig mange år fremover, uten fare for sopp, mugg eller råte.

Nøtterøy
Himling isolert med Envinsu i nybygg på Nøtterøy. Arbeidet er utført av Rune W. Johansen Bygningsfirma AS.